Restaurant CAN RAFA

Passeig, 7 - 17488 Cadaqués

972 159 401

Restaurant CAN RAFA

Descripció

El restaurant Can Rafa, que va obrir l'any 1982, està situat al passeig de Cadaqués, just a primera línia de mar. Can Rafa ofereix una cuina d'altíssima qualitat de la que cal destacar-ne en majúscules el peix fresc i el marisc, del mateix Cap de Creus, i els arrossos, sublims! Un restaurant molt i molt bo, que devem a la perseverança del matrimoni d'en Rafa Martín i la Carmen Faixó, que fa més de 30 anys que decidiren seguir les seves pròpies tradicions familiars en l'àmbit de la restauració i ho han fet, fins avui, buscant sempre l'excel·lència!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

AINA C.
04-01-2016 11:05:21h

El millor de Cadaqués! Hi anem cada vegada... Can Rafa és espectacular.

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...