Restaurant CAL PORTALÉ

Cal Portalé - 25517 Claverol

info@allotjamentrural.cat - 973 680 537

www.allotjamentrural.cat

Restaurant CAL PORTALÉ

Descripció

Cal Portalé o un gran dinar en un entorn espectacular. Al poble de Claverol, hi trobareu aquest restaurant de cuina tradicional basada en el bon producte -propi!-, i amb boníssimes vistes a un magnífic paisatge: la Pobla de Segur i el pantà de Sant Antoni a davant mateix. El seu tracte és més que amable i... els seus cargols imperdibles!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...