Refugi VALL DE SIARB

Refugi Vall de Siarb - 25566 Llagunes

info@refugivalldesiarb.com - 649 257 884

www.refugivalldesiarb.com

El refugi Vall de Siarb, situat a Llagunes i gestionat per l'associació Balmes Blancs, és una base ideal per gaudir d'una de les zones més poc conegudes del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Descobriu-lo!

EL REFUGI VALL DE SIARB TÉ APADRINADES 3 RUTES DE SENDERISME QUE SURTEN DES DEL MATEIX ESTABLIMENT I QUE HAN ESTAT DOCUMENTADES ÍNTEGRAMENT PER RUTES PIRINEUS.
El refugi Vall de Siarb de Llagunes va obrir les seves portes l'any 1998? Actualment ofereix allotjament i experiències singulars i divulgatives a la natura,... En Marc i la Laia, els seus responsables, et faran sentir com a casa! Molt i molt recomanable!
Situació i rutes properes ()
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...