Refugi dera HONERIA

Refugi dera Honeria - 25548 Sant Joan de Toran

refugiohoneria@gmail.com - 660 777 835

www.refugiohoneria.com

Refugi dera HONERIA

Descripció

A la vall de Toran, a la part baixa de la Vall d'Aran i a tocar de França, hi trobem el Refugi dera Honeria, un magnífic punt de partida per a emprendre l'ascensió de cims com el Tuc de Canejan, el Tuc d'Ermèr i el Tuc de Maubèrme, però també per a fer excursions de senderisme i moltíssimes d'altres activitats per una zona tan bonica com tranquil·la!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Anna
02-11-2016 13:56:38h

Llegue por casualidad a este refugio. Está muy bien situado, el entorno es maravilloso para poder realizar varias excursiones. Nos hemos venido con mal sabor de boca por la falta de higiene en las habitaciones y baños, con duchas de agua fría. Y poca calidad en las comidas.

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...