PEDRAFORCA Casa de Colònies

Ctra. Guardiola a Saldes, km 13 - 08697 Saldes

info@colonieselpedraforca.com - 937 441 029 - 678 563 649

www.colonieselpedraforca.com

PEDRAFORCA Casa de Colònies

Descripció

La Casa de Colònies Pedraforca és un establiment ideal per a famílies i grups que volen gaudir d'una estada fantàstica enmig d'un entorn màgic i meravellós. Disposa de diversos tipus d'allotjament i és ideal per descansar o per realitzar tot tipus d'activitats de lleure. El seu restaurant està obert a tots els visitants i ofereix cuina casolana típica de la comarca fonamentada en els productes ecològics i de proximitat!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...