MUNTANYES DE LLIBERTAT - Ruta per Etapes

Tavascan

info@muntanyesdellibertat.com - (+34) 704 101 106

www.muntanyesdellibertat.com

MUNTANYES DE LLIBERTAT - Ruta per Etapes

Descripció

Muntanyes de Llibertat és una travessa circular que transcorre pel Parc Natural de l'Alt Pirineu i pel P.N. Regional dels Pirineus Ariejans. Enmig d'un entorn natural preciós, descobrirem camins fronterers plens d'història: durant la Guerra Civil Espanyola, foren molts els que fugiren cap a França per aquests camins; després, milers de jueus van travessar els Pirineus cap a Espanya fugint de l'holocaust.

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...