MónNatura Pirineus

C/Únic, s/n - 25589 Son

monnaturapirineus@fcatalunyalapedrera.com - 973 626 722

www.monnaturapirineus.com

MónNatura Pirineus

Descripció

MónNatura Pirineus ofereix estades i activitats de tot tipus amb un únic i clar objectiu capital: l'educació ambiental. La seva ubicació, al preciós poble Son, enmig de les Valls d'Àneu, us permetrà gaudir de la muntanya en un entorn altament privilegiat. Les seves instal·lacions i els seus programes són flexibles i de ben segur s'adaptaran a les vostres necessitats.

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...