LA PORTA DEL CEL - Ruta per Etapes

Tavascan

info@laportadelcel.com - (+34) 704 101 106

www.laportadelcel.com

LA PORTA DEL CEL - Ruta per Etapes

Descripció

La Porta del Cel és una travessa d'alta muntanya que uneix els refugis de Graus, Certascan, Pinet i Vallferr/era, al Parc Natural de l'Alt Pirineu. Una ruta dura i exigent -11.000mde desnivell positiu acumulat en 65 km de longitud- durant la qual descobrirem llacs preciosos, paisatges espectaculars i coronarem la Pica d'Estats (3.146m) i el pic de Certascan (2.852m).

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...