LA BORDA DE MARCO - Casa Rural

C/ Única s/n - 22639 Gavín

info@labordademarco.com - 664 620 737

www.labordademarco.com

LA BORDA DE MARCO - Casa Rural

Descripció

A Gavín, a les portes de la vall de Tena, hi trobem aquests apartaments fruit de la rehabilitació d'una antiga borda familiar. Amb capacitat per a un màxim de 6 persones, La Borda de Marco és comoditat i flexibilitat, però també tracte i cura pel detall, enmig d'un entorn privilegiat i obert a infinites possibilitats per a la pràctica del senderisme. Una molt bona elecció per al descans i el gaudi de la naturalesa, sens dubte!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...