CERDANYA RESORT***

Carrer de Puig, 4 - 25727 Prullans de Cerdanya

info@prullans.net - 973 510 260

www.cerdanyaecoresort.com

CERDANYA RESORT***

Descripció

L'hotel Muntanya de Prullans és un clàssic de la Cerdanya. Amb unes instal·lacions de luxe, es converteix en el punt de partida ideal per practicar el senderisme i conèixer un paisatge magnífic. També us podreu relaxar al seu exclusiu spa des d'on gaudireu d'unes vistes incomparables del Cadí. Per la seva banda, al Càmping-Bungalow Park La Cerdanya podreu gaudir d'unes instal·lacions completíssimes i, alhora, d'unes vistes espectaculars!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Sí­lvia
17-08-2018 09:04:48h

Hem estat tant als apartaments com al càmping i tant les instal·lacions plenes de detalls, com l'atenció del personal sempre disposat a resoldre't qualsevol problema com les nombroses activitats, el fan un lloc únic.

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...