Hotel LES TRUITES***

C/Dels Pareatges, 8 - AD200 Pas de la Casa - Andorra

hotel@hotellestruites.com - (+376) 755 155

www.hotellestruites.com

Hotel LES TRUITES***

Descripció

L'Hotel Les Truites està situat al nucli de Pas de la Casa, a la Parròquia d'Encamp a Andorra. L'establiment disposa d'11 agradables habitacions molt ben equipades i esdevé la base ideal per realitzar infinitat de rutes de senderisme -precioses!- a l'estiu o de raquetes de neu a l'hivern. Val molt la pena deixar-se aconsellar pels seus propietaris, bons professionals, amabilíssims i grans coneixedors del territori i les seves muntanyes!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...