Hotel Restaurant FONT DEL GENIL**

c/ Doctor Llangort, 5 - 25722 Arsèguel

info@fontdelgenil.com - 973 384 146 | 652 826 885

www.fontdelgenil.com

Hotel Restaurant FONT DEL GENIL**

Descripció

A Arsèguel, al nord-est de l'Alt Urgell, tocant a la Cerdanya, hi trobem l'Hotel Restaurant Font del Genil, immillorable per a passar-hi una estança tranquil·la i agradable mentre descobrim aquesta magnífica zona dels Pirineus. Si l'emplaçament ja és espectacular més ho és la seva cuina. El cuiner Xavi Hernández ens ofereix aquí una combinació de la cuina tradicional catalana amb l'elaboració de plats més moderns i ho fa partint de la confiança en la qualitat del producte, sempre ecològic i de proximitat. Un imprescindible, sens dubte!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...