Hotel Spa EL PRIVILEGIO****

Plaza Mayor s/n - 22663 Tramacastilla de Tena

info@elprivilegio.com - 974 487 206

www.elprivilegio.com

Hotel Spa EL PRIVILEGIO****

Descripció

A la vall de Tena, una de les valls més boniques del Pirineu, hi trobem aquest hotel encantador, que és tot un luxe. Després de conèixer el seu magnífic entorn tot emprenent rutes de senderisme que us portaran fins a racons paradisíacs, podreu descansar-hi com a reis. Els seus us faran sentir com si fóssiu a casa i, si ho voleu, podreu gaudir del seu magnífic spa!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...