Hotel de TREDÒS****

Ctra. de Baqueira, km 177,5 - 25598 Tredòs

parador@hoteldetredos.com - 973 644 014

www.hoteldetredos.com

Hotel de TREDÒS****

Descripció

En una ubicació de luxe al bell mig de la Vall d'Aran hi trobem l'Hotel de Tredòs, una magnífica elecció per anar a esquiar a Baqueria-Beret, per allotjar-nos-hi tota la família i fer excursions o simplement per a descansar. L'Hotel Tredòs és comoditat, tracte, eficiència, bons esmorzars,... un luxe per a descobrir la Vall d'Aran i tot el que aquesta ens ofereix!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...