Restaurant EL FOGARIL

Avda. Los Tilos s/n - 22440 Benasque

hotelciria@hotelciria.com - 974 551 612 - 974 551 080

www.hotelciria.com

Restaurant EL FOGARIL

Descripció

Al poble de Benasc hi trobem el restaurant El Fogaril, elecció indiscutible. La família Ciria el gestiona amb saviesa i carinyo, des de la tria del producte, de la terra o del seu propi hort, sempre excel·lent!, fins a l'elaboració de les seves receptes i els seus magnífics plats de caça. El Fogaril és sinònim d'un gran àpat, sense matisos, i en un entorn espectacular!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...