Hotel Restaurant CAN BORRELL de Meranges

C/ Retorn 3 - 17539 Meranges

info@canborrell.com - 972 880 033

www.canborrell.com

Hotel Restaurant CAN BORRELL de Meranges

Descripció

El lema de l'hotel Can Borrell de Meranges ho resumeix molt bé "relax i molt bona cuina en un entorn rural espectacular". Aquest petit hotel familiar està ubicat en una antic edifici de pedra i fusta molt acollidor; és l'opció ideal per gaudir de la muntanya ceratana amb la màxima tranquil·litat! No us perdeu el seu restaurant: cuina tradicional catalana amb tocs de creativitat de la mà del xef i propietari Oliver Verdaguer Jimeno, i sempre utilitzant productes típics de la regió. Un dels grans referents gastronòmics de la Cerdanya!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...