CAL JOAN DEL BATLLE - Hotel Rural i Restaurant

Carretera C-462, km 34 - 25284 La Coma i la Pedra

caljoandelbatlle@gmail.com - 608 130 184

www.caljoandelbatlle.cat

CAL JOAN DEL BATLLE - Hotel Rural i Restaurant

Descripció

Aquesta antiga masia recentment restaurada i convertida en hotel rural i restaurant és ideal si us voleu permetre un descans de luxe amb la parella o tota la família. Solitària, envoltada de boscos i muntanyes, però molt a la vora de les estacions d’esquí properes i punt de partida de múltiples rutes de senderisme i BBT! Gust, tracte, restaurant... ho podríem destacar tot aquí!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...