Hostal ESTRELLA

Plaça Bisbe Font, 1 - 08569 Rupit i Pruit

hostalestrella@hostalestrella.com - 938 522 005

www.hostalestrella.com

Al bell mig del pintoresc poble de Rupit, al cor del Collsacabra, l'hostal Estrella ens ofereix 22 habitacions cuidades fins a l'últim detall, un allotjament molt i molt acollidor i amb totes les comoditats.

El restaurant és un espai de degustació obert a tots els clients i que proposa una cuina catalana de qualitat, feta amb productes de proximitat i de temporada, i amb una àmplia selecció de vins i caves.

La fonda Estrella -hostal encantador i boníssim restaurant- és l'opció ideal per descobrir el Collsacabra i per gaudir de la gastronomia de la zona!

Situació i rutes properes ()
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...