Cova de FONTRABIOUSE

Grotte de Fontrabiouse - 66210 Fontrabiouse

cabrespine11@orange.fr - 04 68 26 14 20

www.fontrabiouse.com

Cova de FONTRABIOUSE

Descripció

Al cor del Capcir hi trobem la gruta de Fontrabiouse. Durant milers d'anys l'acció de l'aigua ha anat dissolent la roca formant cavitats de gran bellesa i espectacularitat. La gruta es va descobrir l'any 1958 i té una longitud de 12 km. Val molt la pena!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Esteban
11-09-2017 20:10:28h

Fui con mi mujer y mis hijos de 7 y 9 años. La cueva es espectacular. Lástima que la guía (mujer de 50 años) a pesar de saber perfectamente Español no nos dirigió ni una palabra en nuestro idioma. Una pena

Elena
05-12-2016 20:08:01h

Una preciositat, és impressionant la seva bellesa. És una visita ineludible per a tot tipus d'edats. El guia molt bo, explicacions interessantíssimes amb naturalitat i simpatia.
(Comentari introduït originàriament en castellà)

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...