Restaurant-Bar FERRER DE TALL

C/Jacint Verdaguer,6 - 08519 Vilanova de Sau

lidiamo75@gmail.com - 938847031- 649786169

facebook.com/ferrerdetall

Restaurant-Bar FERRER DE TALL

Descripció

El restaurant Ferrer de Tall es troba situat a Vilanova de Sau, dins del paratge natural Guilleries-Savassona, ben a prop de l'embassament de Sau. El Ferrer de Tall ens ofereix una bona cuina tradicional a un preu molt ajustat on destaquen especialment les carns a la brasa i els excel·lents plats de cassola (fricandó, peus de porc guisats, pilotilles, galta,...). Una opció ideal per relaxar-nos i recuperar forces després de descobrir la zona!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...