ENOTECA MF - Martin Faixó

Plaça d'Es Poal - 17488 Cadaqués

enoteca@saperafita.com - 608 888 308

www.saperafita.com

ENOTECA MF - Martin Faixó

Descripció

Al mateix poble de Cadaqués, en un racó on es respira un ambient absolutament agradable i distès, l'Enoteca MF és l'establiment ideal per provar les excel·lents varietats de vins del celler Martin Faixó i la resta de productes que elabora la família: l'oli d'oliva, la cervesa artesanal, la mel,... La cuina de l'Enoteca MF està basada en les tapes, elaborades sempre amb productes de proximitat i d'alta qualitat. Situada a la plaça d'Es Poal, davant del mar, també disposa de terrassa!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...