Celler MARTIN FAIXÓ

Celler Martin Faixó, Ctra. de Cadaqués, s/n - 17488 Cadaqués

info@cellermartinfaixo.com - 972 258 954

www.cellermartinfaixo.com

Celler MARTIN FAIXÓ

Descripció

L'any 2004 la família Martin Faixó va restaurar el Mas Perafita amb l'objectiu de recuperar la tradició vitivinícola familiar i la vinya al Cap de Creus, i concretament a Cadaqués. Des de llavors, elaboren vins de forma artesanal i en unes condicions ambientals úniques. Fer una visita al celler i realitzar un tast dels seus vins és una experiència meravellosa i imprescindible, per a tots els amants del vi però també per a tots aquells que s'estimin el territori i les tradicions!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...