BERGA RESORT The Mountain and Wellness Spa

Carretera E9-C16, km 96 sortida 95 - 08600 Berga

bergaresort@bergaresort.com - 938 211 250

www.bergaresort.com

BERGA RESORT The Mountain and Wellness Spa

Descripció

El càmping Berga Resort posa a la vostra disposició un gran número d'equipaments de màxima qualitat: piscines amb tobogans, spa, splashpad, pistes de pàdel, un saltipark,... Després de descobrir el Berguedà hi trobareu tot el descans, el relax i la diversió que pugueu necessitar!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Corberenc 100%
25-01-2016 19:22:21h

Mola molt el centre esportiu amb el gimnas i la piscina! Els nens s'ho passen de conya amb les instalacios i amb les activitats que organitzen!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...