Restaurant CA L'AMADOR

Carrer de la Font, nº 5 - 25717 Josa de Cadí

info@calamador.cat - 973 370 046

www.calamador.cat

A Josa de Cadí, dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró i al bell mig de la vall de la Vansa, hi trobem el restaurant Ca l'Amador. El 7 de juliol de l'any 2000, en Diego i els seus pares (la Virginia i en Diego) van començar un nou projecte per a les seves vides: Ca l'Amador obria les seves portes a l'antiga casa pairal dels avis. En Diego va apostar des del primer dia per una cuina molt personal però, alhora, sense oblidar mai el que significa estar als Pirineus. L'any 2012 va unir-se al projecte en Roger, que també havia estudiat hostaleria i s'havia format durant 5 anys en grans restaurants, i que té una forta vinculació amb Josa: els seus pares elaboren el reconegut formatge d'Ossera. Ca l'Amador és una visita ineludible per tots aquells que aprecien la bona taula. No us ho perdeu!

Situació i rutes properes ()
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...