Apadrineu una ruta i promocioneu-vos amb Rutes Pirineus

A qui va dirigida aquesta proposta?

A organismes, entitats o empreses que volen donar a conèixer una ruta o un destí turístic entre els usuaris de Rutes Pirineus.

A organitzacions o establiments que es volen promocionar entre els usuaris de Rutes Pirineus que consulten i es descarreguen les nostres guies web i PDF gratuïtes.

Què us oferim?

Rutes Pirineus és una pàgina web de referència de rutes i excursions de senderisme i d´alta muntanya als Pirineus. És així gràcies a la qualitat i professionalitat dels continguts que hi publiquem i dels serveis que oferim. Per això, el posicionament de la nostra web a Google és excel·lent i el número de visites diàries que rebem és molt elevat.

Us oferim el nostre portal de rutes com a canal de comunicació:

Elaborarem i publicarem a la nostra secció de "Guies web i PDF gratuïtes" la ruta o rutes que ens demaneu. Incorporarem en un espai ben visible de la fitxa web i del PDF una franja amb el vostre nom i logotip (Ruta patrocinada per "MARCA").

Alguns exemples

Allotjament Rural Casa Massa - Ha apadrinat la ruta: La vall i els estanys de Gerber
Ajuntament de Palau-saverdera - Ha apadrinat la ruta: Itinerari circular de Palau-saverdera a Sant Onofre
Estació d´Esquí de Lles de Cerdanya - Ha apadrinat la ruta: Estany de l´Orri i refugi del Pradell

Contacta´ns

Lluís Puiggarí
Comunicació i Màrqueting
+34 686064736
info@rutespirineus.cat

Espais on apareix l´organisme o establiment patrocinador d´una ruta

Si esteu interessats en apadrinar una ruta, voleu més informació de la pàgina web (visites, subscriptors,...) o de les tarifes del servei, si us plau envieu-nos un email a info@rutespirineus.cat i us enviarem informació detallada. Sense cap compromís!